Zoek & Boek

Boeken

Vakantiepark in Breda

Ontdek ons vakantiepark bij Breda

Camping Klein Paradijs is een gezellig vakantiepark bij Breda. Vanaf ons vakantiepark kunt u de leukste uitstapjes naar Breda maken. Maar op de camping zelf is ook heel veel leuks te beleven. U zult zich bij ons in ieder geval niet snel vervelen.

Uitstapjes vanaf ons vakantiepark bij Breda

Breda is een hele gezellige stad. Met een rijk uitgaansleven en een heleboel mooie bezienswaardigheden kun u hier gemakkelijk een aantal dagen naartoe en elke dag nieuwe dingen blijven ontdekken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een bezoek aan het kasteel van Breda.

Het kasteel is centraal in de stad gelegen, en dus bijvoorbeeld heel makkelijk te bezoeken vanaf het station. U kunt hier een rondleiding krijgen, maar ook gerust even zelf het kasteel bekijken.

Vakantiepark Breda

Leuk uitstapje voor gezinnen

Ook voor gezinnen is Breda een hele leuke stad. Bijvoorbeeld als u het Reptielenhuis De Aarde bezoekt. Dit reptielenhuis staat vol met de mooiste, meest bijzondere en enge reptielen. Maar ook amfibieën en geleedpotigen. U vindt hier bijvoorbeeld slangen, krokodilachtigen, spinnen en schildpadden. U waant zich even in de tropen in dit prachtige reptielenhuis.

Een ander leuk uitstapje voor gezinnen vanaf ons vakantiepark in Breda is het miniaturen- en poppenhuismuseum in Breda. Dit museum toont een rijke geschiedenis aan kinderspeelgoed, van miniaturen tot poppenhuizen. Dit is een geweldig uitstapje voor kinderen, maar ook de ouders zullen veel herkennen uit hun jeugd.

Faciliteiten op ons vakantiepark in Breda

Op ons vakantiepark in Breda is ook van alles te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende zwemfaciliteiten op het park te vinden. Hier kan jong en oud genieten van een verfrissende duik. Zelfs aan de allerjongsten is gedacht want er is ook een bad voor kinderen. Die kunnen in dat bad ook lekker spetteren.

Ook is er animatie op het park. Hier worden bijvoorbeeld leuke bingo-avonden georganiseerd en voor de jeugd een leuk animatieprogramma. Is dat alles? Nee, nog lang niet want wat dacht je van spannende tochten, leuke competities, cursussen, knutselen en talentenavonden? Heb jij een talent? Laat je dan vooral zien! 

Ook zijn er sportvelden op het park aanwezig en zijn er speeltuinen voor het nodige speelplezier. Badminton, voetbal of jeu-des-boules? Het kan hier allemaal want er is genoeg ruimte. Tenslotte is er ook nog een leuke dierenweide, waar kippen, geiten en konijnen rondlopen.

Uitgeblust? Kom dan naar onze snackbar of kantine en geniet van een welverdiende snack en een lekker drankje! Een keertje niet koken hoort ook bij de vakantie dus laat voor je koken!

Verblijven op ons vakantiepark

Op ons vakantiepark kunt u op verschillende manieren verblijven. Reserveer bijvoorbeeld een ruime kampeerplaats. U heeft bij ons keuze uit toeristische plaatsen, maar ook uit seizoensplaatsen. Ook kunt u bij ons verblijven in uw eigen stacaravan. Dit zijn jaarplaatsen, dus u kunt uw stacaravan hier plaatsen en er het hele jaar gebruik van maken.

Ten slotte is het ook mogelijk in ons chaletpark te verblijven. Kortom, u kunt altijd op uw manier op ons vakantiepark in Breda verblijven.

Wacht dus niet te lang en boek een vakantie bij ons op Camping Klein Paradijs. Onze accomodaties zijn schaars dus wacht niet te lang en boek nu!

Boek hier uw heerijke vakantie op ons vakantiepark in Breda