Zoek & Boek

Boeken

Een gezellig vakantiepark in Brabant

Camping Klein Paradijs in Chaam is een heel gezellig vakantiepark in Brabant. Op het park is heel veel leuks te doen, maar ook in de omgeving kunt u een heleboel plezier beleven. Wat in ieder geval vast staat is dat vervelen er niet bij is tijdens uw vakantie.

Genieten op ons vakantiepark in Brabant

Allereerst zijn er dus heel veel faciliteiten op de camping die er voor zorgen dat u het altijd naar uw zin heeft. Bijvoorbeeld het zwembad. In het zwembad kan de waterliefhebber zijn hart ophalen. U kunt hier namelijk heerlijk een verfrissende duik nemen. Tel daar het kinderbad bij op en u heeft plezier voor het hele gezin. Ook zijn er verschillende sport en spelmogelijkheden op ons vakantiepark in Brabant aanwezig.

Als het op sporten aankomt kunnen er een aantal leuke dingen worden gedaan. Ga bijvoorbeeld lekker een potje voetballen, of speel een potje tafeltennis. Uiteraard is het gebruik van de sportmogelijkheden gratis. Onze sportvelden zijn groot zat om met meerdere mensen tegelijk iets leuks te doen of nodig elkaar uit voor een potje voetbal. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Aan het einde van de dag een welverdiend drankje halen, snack of ene softijsje? Natuurlijk kan dat! Kom naar onze snackbar en leef je uit want er is genoeg keus! Nog even lekker zitten en wat energie bijtanken? Naast onze snackbar zit onze gezellige kantine waar er nog even lekker nagepraat kan worden. Neem je tijd!

Spelen op het vakantiepark

Ook kunnen de kinderen lekker spelen tijdens de vakantie. Op ons park bevinden zich twee speeltuinen die beiden handig gepositioneerd zijn op het park. In de speeltuinen kunnen de kinderen op verschillende speeltoestellen lekker spelen. Denk aan een wipwap, schommel, een klimrek en een springkussen! 

Animatie in de zomer

In de zomermaanden kunt u op ons vakantiepark in Brabant deelnemen aan het animatieprogramma. Tijdens dit programma worden verschillende leuke activiteiten afgewerkt. Zo kunnen er sporttoernooien georganiseerd worden, kan er geknutseld worden, worden er feestavonden georganiseerd en zijn er bingo-avonden. En natuurlijk nog veel meer. Er is in ieder geval voor jong en oud iets leuks te doen op onze camping.

Vakantiepark Brabant animatie

De omgeving van het park

Ook in de omgeving van ons vakantiepark is heel veel leuks te doen. Bijvoorbeeld een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Dit is een uniek dierenpark. U kunt er namelijk voor kiezen om met uw eigen auto het park door te rijden. Als een echte safari dus. Ook kunt u een safaritocht met de boot afleggen. Tijdens uw dagje uit kunt u hier de mooiste dieren zien. Van olifanten tot tijgers en nijlpaarden. Een dagje naar het Safaripark is een unieke gelegenheid tijdens uw vakantie.

Boek nu uw vakantie

Wilt u niets missen van ons vakantiepark in Brabant? Reserveer dan nu uw vakantie en kom genieten in Chaam en alles wat er in en rondom ons park te doen is. Bekijk nu ons aanbod en reserveer uw vakantie direct.

Boek hier uw vakantie