Zoek & Boek

Boeken

Boek uw vakantiehuis in Chaam

Wat is er nou lekkerder dan genieten van een vakantie in een mooi vakantiehuis in een prachtige omgeving? Helemaal niets. Want er gaat niets boven onbezorgd wakker worden met het geluid van vogels op de achtergrond. En dat is precies wat u krijgt als u een vakantiehuis in Chaam op Camping Klein Paradijs laat zetten. 

Een vakantiehuis in Chaam

Op Camping Klein Paradijs kunt u mooie jaarplaatsen huren  om uw eigen vakantiehuis in Chaam op te zetten. Deze plekken zijn van alle gemakken voorzien. Allereerst is de plek groot: met een oppervlakte van 350 tot 400 m² kunt u hier gemakkelijk een mooi chalet op kwijt. Daarnaast beschikken de plaatsen (uiteraard) over water, elektriciteit, gas en een rioolaansluiting. Zo kunt u optimaal genieten van een vakantie in uw eigen vakantiehuis in Chaam.

Prachtig gelegen

Natuurlijk is het fijn dat de plaats over de juiste voorzieningen beschikt. Maar de plekken zijn ook nog eens gelegen op een prachtige plek op ons park. Bijvoorbeeld rondom onze schitterende vijver. Heerlijk tot rust komen aan het water, dat kan hier uitstekend. En als u niet aan het water wilt staan, dan is een plekje in de omringende natuur misschien meer iets voor u. Wat u ook wilt, alles is mogelijk op Camping Klein Paradijs.

Bekijk onze tarieven

De omgeving van ons park

Als u een jaarplaats op ons vakantiepark huurt, dan geniet u niet enkel van de schoonheid van ons park, maar ook van de omgeving van ons park. In de omgeving van Vakantiepark Klein Paradijs kunt u verschillende leuke dingen doen. Bijvoorbeeld een van de steden bezoeken. 'S-Hertogenbosch bijvoorbeeld. Den Bosch heeft een historisch stadscentrum dat wordt beschouwd als een van de oudste van Nederland. Of bezoek het gezellige Breda. Deze studentenstad bruist aan alle kanten. U kunt hier lekker op het terras zitten of heerlijk door de grachten varen.

Vakantiehuis in Chaam

Ontdek Camping Klein Paradijs

Wilt u niets missen van uw vakantiehuis in Chaam? Neem dan nu vrijblijvend contact op om eens te kijken wat wij u kunnen bieden. En dan hopen wij u snel te mogen verwelkomen op Camping Klein Paradijs in Chaam.