Zoek & Boek

Boeken

Boek uw vakantiehuis in Chaam

Wat is er nou lekkerder dan genieten van een vakantie in een mooi vakantiehuis in een prachtige omgeving? Helemaal niets. Want er gaat niets boven onbezorgd wakker worden met het geluid van vogels op de achtergrond. En dat is precies wat u krijgt als u een vakantiehuis in Chaam op Camping Klein Paradijs laat zetten. 

Een vakantiehuis in Chaam

Op Camping Klein Paradijs kunt u mooie jaarplaatsen huren  om uw eigen vakantiehuis in Chaam op te zetten. Deze plekken zijn van alle gemakken voorzien. Allereerst is de plek groot: met een oppervlakte van 350 tot 400 m² kunt u hier gemakkelijk een mooi chalet op kwijt. Daarnaast beschikken de plaatsen (uiteraard) over water, elektriciteit, gas en een rioolaansluiting. Zo kunt u optimaal genieten van een vakantie in uw eigen vakantiehuis in Chaam.

Prachtig gelegen

Natuurlijk is het fijn dat de plaats over de juiste voorzieningen beschikt. Maar de plekken zijn ook nog eens gelegen op een prachtige plek op ons park. Bijvoorbeeld rondom onze schitterende vijver. Heerlijk tot rust komen aan het water, dat kan hier uitstekend. En als u niet aan het water wilt staan, dan is een plekje in de omringende natuur misschien meer iets voor u. Wat u ook wilt, alles is mogelijk op Camping Klein Paradijs.

Bekijk onze tarieven

De omgeving van ons park

Als u een jaarplaats op ons vakantiepark huurt, dan geniet u niet enkel van de schoonheid van ons park, maar ook van de omgeving van ons park. In de omgeving van Vakantiepark Klein Paradijs kunt u verschillende leuke dingen doen. Bijvoorbeeld een van de steden bezoeken. 'S-Hertogenbosch bijvoorbeeld. Den Bosch heeft een historisch stadscentrum dat wordt beschouwd als een van de oudste van Nederland. Of bezoek het gezellige Breda. Deze studentenstad bruist aan alle kanten. U kunt hier lekker op het terras zitten of heerlijk door de grachten varen.

Vakantiehuis in Chaam

Een vakantiehuis in Chaam met hoogwaardige faciliteiten

Geniet op ons vakantiepark in Chaam van diverse en hoogwaardige faciliteiten, zoals:

  • een wasserette;
  • een buitenbad;
  • een bad speciaal voor de allerkleinsten;
  • gratis wifi;
  • meerdere speeltuinen en sportvelden;
  • een snackbar en een kantine;
  • een sanitairgebouw;
  • een geweldig enthousiast animatieteam.

Er is genoeg te doen en te beleven op onze camping in Chaam! Geniet gratis van onze faciliteiten en doe waar je zin in hebt. Heb je het heet? Koel lekker af met een verfrissende duik in ons zwembad. Een potje voetballen? Met het gezin een balletje jeu-des-boules gooien, daarna samen een frietje halen in onze snackbar en een drankje in onze kantine? Het kan allemaal en doe wat je wilt want daar is vakantie voor!

Ontdek Camping Klein Paradijs

Wilt u niets missen van uw vakantiehuis in Chaam? Neem dan nu vrijblijvend contact op om eens te kijken wat wij u kunnen bieden. En dan hopen wij u snel te mogen verwelkomen op Camping Klein Paradijs in Chaam.

Boek hier een prachtig vakantiehuis in Chaam