Zoek & Boek

Boeken

Op vakantie in Noord-Brabant in 2021?

De zomer van 2021 komt steeds dichterbij! Een fijne periode om er even lekker tussenuit te gaan en te genieten van de Brabantse gezelligheid. Gedurende zomer is Camping Klein Paradijs een populaire vakantiebestemming. Wacht dus  niet te lang en boek snel jouw zomervakantie in 2021 in Noord-Brabant. 

De zomer van 2020 is voorbij, dus het wordt tijd om alvast plannen te gaan maken voor 2021. Een beetje vroeg, denk je misschien. Maar afgelopen zomer zat de camping snel vol, dus je wilt er op tijd bij zijn. Gelukkig kun je jouw vakantie in Noord Brabant in 2021 ook weer op Camping Klein Paradijs doorbrengen. 

Je vakantie in Noord Brabant in 2021

Je begint jouw vakantie in 2021 bij ons in het mooie Noord-Brabant direct goed met een warm welkom bij onze receptie. Hier kun je tevens terecht voor als je meer informatie wilt hebben van de omgeving.

Vaker in de regio of bij ons geweest? Jouw vakantie in Noord Brabant in 2021 wordt weer net zo lekker als jij gewend bent. Je kan bijvoorbeeld lekker zwemmen tijdens jouw vakantie. Ons zwembad (met kinderbad) staat weer voor je klaar. Een heerlijk verfrissende duik is toch lekker tijdens de vakantie!

Vakantie in 2021

 

Snel naar

Sport en recreatie op Camping Klein Paradijs

Op het gebied van sport en recreatie kun je verschillende dingen doen. Lekker voetballen bijvoorbeeld op ons grote voetbalveld en daag hier je vrienden of familie uit en wordt de beste van het veld. Ga lekker een potje tafeltennissen en speel met je gezin jeu de boules. Zo krijg je het echte vakantiegevoel.

Ook op het gebied van animatie is er van alles te beleven op onze camping. In de zomermaanden wordt er een ontzettend leuk en divers animatieprogramma georganiseerd voor jongeren en ook ouderen zijn van harte welkom! Iedere dag is het weer feest en staat er een boordevol programma op de planning dus jij hoeft je bij ons nooit te vervelen! Vanzelfsprekend mag je van deze faciliteiten natuurlijk gratis gebruik maken. 

Daarnaast zijn er ook nog bingo-avonden, feestavonden en worden er verschillende dart- en biljarttoernooien georganiseerd. Genoeg te doen voor jongeren, maar er komt dus ook genoeg leuks voor volwassenen voorbij!

Goede faciliteiten op het park

Natuurlijk kun je tijdens jouw vakantie in Noord Brabant in 2021 ook gebruik maken van de beste faciliteiten op ons park. Maak gebruik van de wasserette als je een keer een wasje moet draaien. Ook is er op het hele park Wifi te ontvangen en deze kun je opvragen bij de receptie. Heb je nog meer vragen over jouw vakantie? Kom dan ook langs bij onze receptie.

Zit je lekker op het park en heb je zin in een heerlijke maaltijd? Hiervoor hoef je niet het park te verlaten! Wij hebben diverse horecagelegenheden waar je kunt zitten en lekker kunt eten. Geen zin om te koken en zin in een snelle hap? Wij hebben een cafetaria waar je ovenheerlijke friet af kunt halen. Je kunt daarnaast hier ook terecht voor milkshakes, snoep en nog veel meer. 

Daarnaast hebben wij ook nog een kantine. Hier kan je terecht voor een hapje en drankje. Onder het genot van een heerlijk drankje en muziek word je bediend door ons vriendelijk personeel. Hier kun je samen met andere gasten of je gezin de dag mooi afsluiten en lekker kletsen!

Hier worden tevens onze animatieprogramma's gehouden zoals de bingoavonden of darttoernooien. Doe je niet mee? Je bent altijd van harte welkom om te komen kijken onder het genot van een drankje. Er wordt altijd veel gelachen!

Natuurrijk kamperen in Brabant

Op ons park in Brabant kun je in 2021 weer als de beste kamperen. De toeristenplaats die maar liefst beschikt over een ruim oppervlak van ongeveer 150m² nodigt je van harte uit om ook in 2021 weer heerlijk van een ontspannen kampeervakantie te genieten. Tijdens jouw kampeervakantie in 2021 kun je wederom gebruik maken van een watertappunt, 16 ampère elektriciteit, een TV-aansluiting en een rioolafvoer. Kortom, een complete kampeerplaats om lekker van jouw vakantie in 2021 te genieten. 

Kampeervakantie 2021 boeken

Kamperen in Brabant 2021

Noord-Brabant bezoeken? Laat je verrassen in jouw vakantie in 2021!

Onze camping Klein Paradijs is een mooi vertrekpunt om in jouw vakantie in 2021 de regio Noord-Brabant te ontdekken. Een liefhebber van wandelen en fietsen? Dan zit je hier goed. Prachtige omgevingen en natuur tref je hier veel aan in de regio, zoals het natuurgebied de Rovertse Heide en landgoed De Utrecht. 

De Rovertse Heide is een eindeloos bos wat helemaal doorloopt tot in België. De paden hier zijn redelijk makkelijk bereikbaar en de Rovertse Heide heeft drie verschillende korte wandelroutes, maar ook drie lange fietsroutes.

Landgoed De Utrecht heeft meer dan genoeg plek voor mensen die rust zoeken en lekker willen wandelen of fietsen.
Tip: Golfclub Midden Brabant heeft hier een prachtige golfbaan liggen van maar liefst 18 holes voor de liefhebber!

Vakantie Noord-Brabant 2021 boeken

De Noord-Brabantse gezelligheid in jouw vakantie ontdekken?

Stedentripjes maken in jouw aankomende vakantie in Noord-Brabant in het nieuwe jaar 2021? Vanuit ons kan je alle kanten in Noord-Brabant op, en zelfs België! Ga naar 's-Hertogenbosch en bezoek het middeleeuwse centrum.
Hilvarenbeek is een fijne plaats met een gezellig Vrijthof en een paar musea en historische monumenten.

Je kunt ook naar Tilburg, volgens Tilburgers zelf de mooiste stad van Noord-Brabant, of naar Breda met het groen, mooie water en de gezelligste straten met horecagelegenheden en de Brabantse gastvrijheid.

Nieuwsgierig naar België? Antwerpen is een stad met prachtige architectuur, veel horeca, mooie monumenten en een droom voor degene die van shoppen houden. Alle grote winkels en bekende merken kun je hier vinden! Voor iedereen binnen het gezin is hier wat te doen!

Veel plezier met het gezin

Een dagje gezamenlijk veel lol maken in jouw vakantie? Bezoek in jouw aankomende vakantie in 2021 dan één van de pretparken in de regio Noord-Brabant of ga naar Safaripark Beekse Bergen en probeer de Big Five spotten! Of maak een uitstapje naar België en neem een kijkje bij Bobbejaanland en probeer alle attracties uit.

Als laatst en natuurlijk niet te vergeten: de Efteling. Dit pretpark heeft geen introductie nodig maar wel een bezoekje.
Een belofte dat dit een gezellig dagje uit gaat worden met het gezin!

Huur een seizoenplaats

Wil je voor langere tijd kamperen in 2021? Huur dan 1 van onze seizoenplaatsen. Dit zijn ruime kampeerplaatsen die je voor langere tijd kunt huren. Deze hebben dezelfde voordelen als de toeristische plaats, met als voordeel dat je de auto bij de plek kunt parkeren.

Wil je een plekje op onze camping huren voor jouw vakantie in Noord Brabant in 2021? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Seizoenplaats in Brabant huren

Veel gestelde vragen

Wanneer zijn de vakanties in 2021 in Noord-Brabant?

Ben je benieuwd wanneer de vakantie in 2021 in Noord-Brabant zijn? Kijk dan op de website van Rijksoverheid waar alle schoolvakanties worden vermeld.

Wat is de leukste camping in Noord-Brabant?

Als jij in 2021 op vakantie gaat naar Noord-Brabant wil je natuurlijk wel naar de leukste camping! Goed nieuws, want dat is Camping Klein Paradijs. Waarom zijn wij de leukste camping van Noord-Brabant? Op de camping vind je een leuk zwembad met kinderbad en er zijn veel mogelijkheden om te sporten of te spelen in speeltuintjes.

Is er tijdens mijn vakantie in 2021 op Camping Klein Paradijs een animatieteam aanwezig?

De leukste camping van Noord-Brabant is de leukste niet zonder een animatieteam. In de zomermaanden organiseert het animatieteam een leuk animatieprogramma bomvol met leuke sport- en spelactiviteiten.