Zoek & Boek

Boeken

Op vakantie in Noord Brabant in 2021?

De zomer van 2020 is voorbij, dus het wordt tijd om alvast plannen te gaan maken voor 2021. Een beetje vroeg, denk je misschien. Maar afgelopen zomer zat de camping snel vol, dus je wilt er op tijd bij zijn. Gelukkig kun je jouw vakantie in Noord Brabant in 2021 ook weer op Camping Klein Paradijs doorbrengen. 

Je vakantie in Noord Brabant in 2021

Je vakantie in Noord Brabant in 2021 wordt weer net zo lekker als je gewend bent. Je kan bijvoorbeeld lekker zwemmen tijdens je vakantie. Ons zwembad (met kinderbad) staat weer voor je klaar. Een heerlijk verfrissende duik is toch heerlijk tijdens de vakantie! Ook voor sport en recreatie kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden op ons park. 

Vakantie Noord Brabant 2021 Zwemmen

Sport en recreatie op vakantie

Op het gebied van sport en recreatie kun je verschillende dingen doen. Lekker voetballen bijvoorbeeld. Daag je vrienden of familie uit en wordt de beste van het voetbalveld. Ook kun je lekker tafeltennissen en een potje jeu-de-boules spelen. Zo krijg je het echte vakantiegevoel. Ook op het gebied van animatie is er van alles te beleven op onze camping. In de zomermaanden wordt er een ontzettend leuk animatieprogramma georganiseerd. Deze zijn niet alleen voor de jeugd. Ook bingo-avonden, feestavonden en dart- en biljarttoernooien worden georganiseerd. Dus ook voor de volwassenen komt er genoeg leuks voorbij.

Goede faciliteiten op het park

Natuurlijk kun je tijdens je vakantie in Noord Brabant in 2021 ook gebruik maken van de beste faciliteiten op ons park. Maak gebruik van de wasserette als je een keer een wasje moet draaien. Heb je vragen over je vakantie? kom langs bij de receptie. Ook is er op het hele park Wifi te ontvangen. Ook hiervoor kun je terecht bij de receptie.

Kampeerplaatsen

Op ons park kun je verschillende kampeerplaatsen huren. Allereerst is er de toeristische kampeerplaats. Deze beschikt over een ruim oppervlak van ongeveer 150m². Daarnaast kun je gebruik maken van een watertappunt, 16 ampère elektriciteit, een TV aansluiting en een rioolafvoer. Kortom, een complete kampeerplaats om lekker van je vakantie in 2021 te genieten. 

Vakantie Noord Brabant 2021 kamperen

Huur een seizoenplaats

Wil je voor langere tijd kamperen in 2021? Huur dan 1 van onze seizoenplaatsen. Dit zijn ruime kampeerplaatsen die je voor langere tijd kunt huren. Deze hebben dezelfde voordelen als de toeristische plaats, met als voordeel dat je de auto bij de plek kunt parkeren.

Wil je een plekje op onze camping huren voor je vakantie in Noord Brabant in 2021? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Vakantie in 2021