Parkinformatie

Waar vindt u ons?

Camping Klein Paradijs
Schaanstraat 11-13
4861 RE Chaam
T: 0161-491446
E: info@campingkleinparadijs.nl

Veel gestelde vragen

Hoe laat kan ik inchecken?

Kampeerders zijn welkom vanaf 13.00 uur. In het hoogseizoen is de receptie geopend tot 16.00 uur. Wilt u later inchecken, neem dan even contact met ons op. De ingaande slagboom is gesloten van 23.00 tot 07:00 uur, dan is er geen gemotoriseerd verkeer op het park toegestaan.

Wat voor plaatsen heeft Camping Klein Paradijs?

Camping Klein Paradijs heeft voor ieder wat wils. Onze camping beschikt over ruim opgezette toeristenplaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. Daarnaast kunt u een eigen plekje op onze camping kopen in de vorm van een mooi perceel.

   
Hoe laat moet ik vertrekken?

Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 11:00 uur te verlaten. U kunt op de dag van vertrek nog wel de hele dag gebruik maken van onze faciliteiten.

Mogen we bezoek ontvangen?

Bezoekers zijn van harte welkom, maar moeten worden gemeld bij de receptie. Bezoekers betalen een dagtarief van € 1,50 per persoon (t/m 3 jaar gratis). De bezoekers dienen de camping voor 22.00 uur te verlaten. Auto’s kunnen niet op de camping geparkeerd worden, maar vóór de slagboom. Bezoekers die bij u overnachten, dienen zich in te schrijven en ontvangen (tegen betaling) een toegangsbewijs. Tarieven vindt u in onze tarievenlijst (extra persoon).

Mag ik een bijzettent of partytent plaatsen?

Per campingplaats is één bijzettentje toegestaan, mits niet groter dan 4,5 m². Voor het plaatsen van een partytent moet u schriftelijke of per e-mail een aanvraag indienen. Toestemming is (onder andere) afhankelijk van de gereserveerde plaats.

Hoeveel elektrische apparaten kan ik aansluiten?

Onze aansluitingen zijn minimaal 10 ampère. U kunt tot maximaal 2300 Watt aansluiten.

Zijn honden toegestaan op de camping?

Op de camping zijn honden toegestaan, mits aangelijnd, ten alle tijden een hondenpoepzakje bij u draagt en geen overlast bezorgt aan uw omgeving. Per plaats geldt een maximum van één hond, bekijk hier de tarieven.

Mag ik een barbecue gebruiken?

Ja, barbecueën mag, tenzij de brandweer een code afgeeft voor brandgevaar als gevolg van droogte.

Hoe werken de douches op de camping?

De douches op Camping Klein Paradijs werken met douchemunten. Eén douchemunt is goed voor 8 minuten douchen. De douchemunten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook voor warm water heeft u muntjes nodig.

Bij het toeristenveld is dit niet van toepassing.

Geldt er een minimale verblijfsduur?

Voor reserveringen met een eigen kampeermiddel geldt geen minimale verblijfsduur.