faciliteiten

Animatie
85%
Activiteiten
100%
Horeca
80%
Comfort
95%
Hygiëne
90%

Wifi

Ons hele vakantiepark is voorzien van Wifi. Draadloos internet is tegen betaling beschikbaar, u dient wel te beschikken over een Wifi netwerkkaart.

Zwembad & kinderbad

Op de camping is er een goed onderhouden buitenzwembad en kinderbad. Heerlijk om verkoeling te zoeken als het zomers warm is.

Wasserette

In de wasserette staan diverse wasmachines en drogers tot uw beschikking. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Sanitairgebouw

Op de camping staan twee sanitairgebouwen. De sanitairgebouwen worden regelmatig schoongemaakt. Het stenen toiletgebouw bij de vaste plaatsen werkt met douchemunten die u bij de receptie kunt kopen.
Het toiletgebouw op het toeristenveld werkt zonder munten maar met een sleutel. Deze sleutel krijgt u bij aankomst tegen een borg van €10,00.

Cafetaria

In onze cafetaria vindt u een groot assortiment snacks en in de gezellige kantine kunt u terecht voor een kop koffie of een borrel.

Animatie

In de zomermaanden is er een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud. Doe mee met onze bingo-avonden, feestavonden, dart- en biljarttoernooien.

Sport

Een sportveld, een tafeltennistafel en een jeu-de-boules-baan mogen gratis gebruikt worden.

Verharde wegen

Heeft het onverhoopt hard geregend? Geen nood, de wegen op de camping zijn verhard. Dus geen moddervoeten in de caravan.

Speeltuin

Er zijn twee leuke speeltuinen met verschillende soorten speeltoestellen. Deze speeltuinen bevinden zich naast de kantine en op ons toeristenveld.

Dierenweide

In onze dierenweide huisvest kippen, geiten en konijnen.