Zoek & Boek

Boeken

Chalet te koop in Noord-Brabant

Heeft u altijd al een eigen chalet willen hebben? Een eigen plekje, even weg uit de drukte van alledag? Mooi, want wij hebben een chalet te koop Noord-Brabant. Wat zeg ik: meerdere chalets om precies te zijn. Hierdoor heeft u bij onze camping Klein Paradijs in Chaam altijd uw ideale plekje voor het uitkiezen. Kijk maar eens mee wat wij voor u kunnen betekenen.

Chalet te koop Noord-Brabant

Als u een chalet op Camping Klein Paradijs koopt dan kiest u voor een chalet op een prachtig plekje in Nederland. De omgeving van ons park is heel groen en ideaal voor de mooiste fiets en wandeltochten. Maar daarvoor is het wel belangrijk dat u dit vanuit een mooi chalet kunt doen. Om die reden kunt u op ons park kiezen uit verschillende chalets te koop in Noord-Brabant.

Luxe chalet met veranda

Bijvoorbeeld Chalet CH5. Dit luxe chalet is alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers en staat op een mooie plaats op ons vakantiepark. Het is een zeer ruim chalet en komt volledig ingericht. Buiten heeft u een strakke houten veranda, waar u op warme zomerdagen heerlijk kunt genieten van de zon. U kunt dus altijd komen genieten van een heerlijk momentje rust op ons park. 

Chalet te koop in noord Brabant

Voor elk budget iets te vinden

Natuurlijk kunt u bij ons ook voor een voordeligere optie kiezen. Wij hebben namelijk ook een chalet te koop Noord-Brabant die iets minder luxe is, maar niet minder prettig om in te verblijven. Bijvoorbeeld de Carnaby Stacaracan. Dit chalet beschikt over 2 slaapkamers, een oppervlakte van ruim 30m² en een uitgebreide badkamer met toilet, douche en wastafel. En u kunt dit chalet ook betrekken in de winter, want elke ruimte is apart te verwarmen met de elktrische verwarming.

Veel waar voor je geld

Op ons vakantiepark krijg je veel voor je geld terug want je geniet van onze fantastische faciliteiten. Een buitenzwembad om in de zomer lekker in te zwemmen en we hebben zelfs een bad voor de kleinsten onder ons. Dit water is extra laag zodat de kleintjes zonder gevaar heerlijk kunnen spetteren in het water! Ook is er een sportveld waar er veel competities gehouden kunnen worden, zoals een voetbalcompetitie, maar er is nog veel meer mogelijk!

Een lekker drankje aan het einde van de dag met een lekker hapje is natuurlijk nooit verkeerd! Daarom kan je heerlijk uitgebreid genieten in onze kantine van diverse drankjes. Ook onze snackbar is open en heeft vele lekker hapjes op voorraad. Dus neem gerust een kijkje!

Een chalet te koop in Noord-Brabant

Wilt u meer informatie over een chalet, te koop in Noord-Brabant? Of wilt u een keertje op ons park langskomen om de mogelijkheden te bekijken? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom een keertje langs. Wij hopen u hoe dan ook spoedig op ons park te mogen verwelkomen.

Neem vrijblijvend contact op