Zoek & Boek

Boeken

Camping in de buurt van Tilburg

Lekker op vakantie in de buurt van Tilburg? Dat doet u op Camping Klein Paradijs. Gelegen in het dorpje Chaam zit u op een kleine 30 minuten van Tilburg af. Dat betekent dat u vanaf onze camping gemakkelijk een uitstapje kan maken naar deze Brabantse stad. Want er is veel leuks te doen in Tilburg.

Te doen vanaf onze camping bij Tilburg

Er zijn dus een heleboel leuke dingen te doen vanaf onze camping. Maar wat dan precies? Nou, laten we eens kijken naar wat de omgeving van Tilburg en Tilburg zelf te bieden hebben. Te beginnen met activiteiten en bezienswaardigheden in de stad.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Tilburg

Tilburg staat natuurlijk bekend om zijn voetbalclub, Willem II. Het is dan ook heel leuk om tijdens uw bezoek het stadion van de voetbalclub te bezoeken. U kunt hier tijdens een rondleiding ontdekken hoe de kleedkamers er uit zien, waar de fitnessruimte zit en nog veel meer. Kortom, een leuk dagje weg in Tilburg. Een andere leuke activiteit in Tilburg is een bezoek aan de Schrobbelèr distilleerderij. Hier wordt het kruidenlikeur van Schrobbelèr gemaakt. Je proeft, ruikt en luistert hier naar de geschiedenis van het likeur. Ook absoluut een aanrader tijdens je vakantie. 

Activiteiten rondom Tilburg

Ook rondom de stad Tilburg kunt u vanalles doen. Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van het unieke landschap. Of ga naar dierenpark De Oliemeulen, met een aantal zeer unieke dieren en dierenshows. 

Camping Tilburg

Boek uw plek op het recreatiepark

Wilt u er zeker van zijn dat u niets leuks mist in de omgeving van Tilburg? Reserveer dan nu uw plek op de camping. Zo verzekerd u uzelf van een heerlijke vakantie op Camping Klein Paradijs in Chaam. U kunt zowel kamperen als een accommodatie huren. U viert dus vakantie opuw manier.