Zoek & Boek

Boeken

Camping in Noord Brabant met hond

Wil je op vakantie en wil je je hond niet thuis laten? Geen probleem. Je kunt je hond gewoon meenemen naar ons vakantiepark. Wij zijn namelijk een camping in Noord Brabant waar je hond gewoon mee naartoe mag. En dat is wel zo prettig als je met het hele gezin op vakantie gaat.

Camping in Noord Brabant met hond

Je kunt bij ons komen kamperen en je hond meenemen. Per kampeerplaats geldt dat er één hond mee mag. Ook dien je je hond ten alle tijden aangelijnd te hebben. Maar, dit zijn allemaal maatregelen die er voor zorgen dat jij en je hond optimaal kunnen genieten van de vakantie. Want je kunt vervolgens heerlijk de omgeving in trekken met je hond. Heerlijk wandelen door de bossen, de grens oversteken naar België en daar de omgeving verkennen, maar ook leuke steden ontdekken. Je kunt in ieder geval alle kanten op vanaf onze camping in Noord Brabant met hond.

Steden in de omgeving

Zoals hierboven al aangegeven kun je vanaf onze camping heel goed leuke steden bezoeken met jouw hond. Bijvoorbeeld Breda. Breda is een hele gezellige stad. Een van de gezelligste steden van Nederland, zouden wij haast zeggen. En de stad is dan ook heel goed geschikt voor een bezoekje met je hond. Loop lekker het centrum door of bezoek een van de gezellige restaurantjes. Het is allemaal heel goed mogelijk in Breda.

Verblijf op de camping

Je kunt bij ons heerlijk kamperen op de camping. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim (ongeveer 150m²) en beschikken over 16 ampère elektriciteit. Daarbij komt dat er op het hele park Wifi te verkrijgen is. Hierdoor kun je net wat relaxter genieten van je vakantie. De kampeerplaatsen hebben ook een watertappunt, waardoor je altijd toegang hebt tot schoon drinkwater. Ook is er een CAI-aansluiting op de plek beschikbaar zodat je televisie kunt kijken op je kampeerplaats. Ten slotte is er nog een rioolafvoer, waardoor je ook het vieze water weer kwijt kunt. Bij je verblijf op onze camping mag je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kampeerplaatsen? Of wilt je meer informatie over onze camping in Noord Brabant met hond? Je vindt alles dat je moet weten via onderstaande button.

Boek je vakantie