Zoek & Boek

Boeken

Camping in Noord Brabant met hond

Wilt u op vakantie en wilt u uw hond niet thuis laten? Geen probleem. U kunt uw hond gewoon meenemen naar ons vakantiepark. Wij zijn namelijk een camping in Noord Brabant waar uw hond gewoon mee naartoe mag. En dat is wel zo prettig als u met het hele gezin op vakantie gaat.

Camping in Noord Brabant met hond

U kunt bij ons komen kamperen en uw hond meenemen. Per kampeerplaats geldt dat er één hond mee mag. Ook dient u uw hond ten alle tijden aangelijnd te hebben. Maar, dit zijn allemaal maatregelen die er voor zorgen dat u en uw hond optimaal kunnen genieten van de vakantie. Want u kunt vervolgens heerlijk de omgeving in trekken met uw hond. Heerlijk wandelen door de bossen, de grens oversteken naar België en daar de omgeving verkennen, maar ook leuke steden ontdekken. U kunt in ieder geval alle kanten op vanaf onze camping in Noord Brabant met hond.

Steden in de omgeving

Zoals hierboven al aangegeven kunt u vanaf onze camping heel goed leuke steden bezoeken met uw hond. Bijvoorbeeld Breda. Breda is een hele gezellige stad. Een van de gezelligste steden van Nederland, zouden wij haast zeggen. En de stad is dan ook heel goed geschikt voor een bezoekje met uw hond. Loop lekker het centrum door of bezoek een van de gezellige restaurantjes. Het is allemaal heel goed mogelijk in Breda.

 

Verblijf op de camping

U kunt bij ons heerlijk kamperen op de camping. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim (ongeveer 150m²) en beschikken over 16 ampère elektriciteit. Daarbij komt dat er op het hele park Wifi te verkrijgen is. Hierdoor kunt u net wat relaxter genieten van uw vakantie. De kampeerplaatsen hebben ook een watertappunt, waardoor u altijd toegang heeft tot schoon drinkwater. Ook is er een CAI-aansluiting op de plek beschikbaar zodat u televisie kunt kijken op uw kampeerplaats. Ten slotte is er nog een rioolafvoer, waardoor u ook het vieze water weer kwijt kunt. Bij uw verblijf op onze camping mag u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kampeerplaatsen? Of wilt u meer informatie over onze camping in Noord Brabant met hond? U vindt alles dat u moet weten via onderstaande button.