Zoek & Boek

Boeken

Camping met zwembad in Noord Brabant

Camping Klein Paradijs is een camping met zwembad in Noord Brabant. Onze camping beschikt over twee zwembaden, dus er is altijd waterpret te beleven. Maar die zwembaden zijn natuurlijk niet alles wat onze camping te bieden heeft. 

Camping met zwembad in Noord Brabant

Onze camping beschikt dus over twee zwembaden. Hiervan is er een bad waar u lekker baantjes kunt trekken en een bad waar de kinderen in kunnen zwemmen. Dit maakt het voor iedereen mogelijk een heerlijke vakantie in het water te hebben. Dit is in de zomer natuurlijk heerlijk. Het zwembad is tevens goed onderhouden. U kunt dus met een gerust hart lekker zwemmen.

Camping met zwembad Noord Brabant

Animatie op de camping

Onze camping met zwembad in Noord Brabant biedt ook een ontzettend leuk animatieprogramma aan in de zomermaanden. En dit programma is voor jong en oud. Zo worden er voor de kleintjes sporttoernooien, knutselmiddagen en speelactiviteiten georganiseerd. En voor de volwassenen darttoernooien, bingo-avonden en feestavonden. Het hele gezin kan dus meedoen aan ons leuke animatieprogramma. 

Goede faciliteiten

Naast heel veel plezier op de camping (wat uiteraard erg belangrijk is) beschikt de camping ook over goede faciliteiten om uw verblijf in Chaam zo aangenaam mogelijk te maken. Allereerst is er de receptie. Bij aankomst op onze camping meldt u zich hier. En heeft u tussendoor vragen? Ons personeel staat altijd voor u klaar. Ook is er Wifi op het gehele park aanwezig. Hier kunt u tegen betaling gebruik van maken. 

Sanitair en wasserette

Ook is er goed verzorgd sanitair op de camping aanwezig. Er zijn twee sanitairgebouwen op de camping aanwezig. Deze worden regelmatig schoongemaakt zodat u ten alle tijden met een fris gevoel naar het sanitair kan. Ook is er een wasserette aanwezig op de camping. Hier kunt u met muntjes (verkrijgbaar bij de receptie) uw kleren wassen en drogen. Zo hoeft u niet uw hele klerenkast mee te nemen op vakantie want u kunt gewoon uw kleren hier wassen. 

Een gezellig plek om samen te komen

Ook hebben wij een snackbar waar heerlijke hapjes gehaald kunnen worden. Denk aan friet, pizza's, kroketten, broodjes en softijs. We hebben het allemaal! Je kunt dit lekker opeten in onze kantine onder het genot van een drankje. Onze menukaart is enorm dus schrik niet! Niets is leuker dan de dag samen af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje. Dus kom gezellig langs!

Reserveer uw camping met zwembad in Noord Brabant

Wilt u niets missen van onze gezellige camping met zwembad in Noord Brabant? Reserveer dan nu uw plek op de camping. Met mooie en ruime kampeerplaatsen kunt u hier heerlijk genieten in de zomervakantie (of andere vakanties natuurlijk). Bekijk ons aanbod en maak uw keuze.

Boek uw vakantie