Zoek & Boek

Boeken

Camping in Chaam

Op vakantie in Chaam

Camping Klein Paradijs bevindt zich in het gezellige Brabantse dorpje Chaam. Chaam wordt over het algemeen gezien als een gezellige, gastvrije plaats met een eigen karakter. Er is van alles te doen in het dorp. We zullen u meenemen naar al het moois dat Chaam te bieden heeft.

Bezienswaardigheden vanaf de camping in Chaam

In Chaam zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden. Of u nu op zoek bent naar een familieactiviteit of een rustige plek om lekker te wandelen: vanaf de camping in Chaam is alles mogelijk. U kunt hierdoor uw vakantie precies invullen zoals u dat zelf wilt.

Gezinsactiviteiten rondom Chaam

Gaat u met het gezin op vakantie? Dan kunt u bijvoorbeeld naar de Natuurspeelplek in Chaam. Ontdek alle geheimen van deze speelplaats. Ontmoet kabouter Pimmetje Puntmuts en loop over het kabouterpad. Klim in bomen en spring over slootjes. Deze natuurspeelplek biedt oneindig veel speelplezier in een natuurlijke omgeving. En zijn uw kinderen uitgespeeld? Dan kunt u de dag afsluiten bij Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch. Hier eet u de lekkerste pannenkoeken uit de regio!

Bezienswaardigheden in Chaam

Ook heeft Chaam verschillende bezienswaardigheden die u absoluut niet wilt missen tijdens uw vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het Oudheidkundig Streekmuseum. Dit museum staat volledig in het teken van Chaam en zijn omgeving. U ontdekt hier alles uit de geschiedenis van de streek en wat de streek zo bijzonder maakt. Naast verhalen ziet u hier ook voorwerpen uit de geschiedenis. Zo krijgt u een prachtig beeld van de omgeving en wat de omgeving zo uniek maakt.

Gaat u liever wandelen tijdens uw vakantie? Dan is de Strijbeekse Heide de plek waar u naartoe wilt. Dit natuurgebied bevind zich ten noorden van Strijbeek, en strekt zich uit over een gebied van 239 ha. Genoeg ruimte voor een heerlijke wandeling dus. U vindt hier mooie dieren, bijzondere planten en prachtige plekjes. Wij raden zeker aan deze heide te bezoeken tijdens uw bezoek.

Verblijven op de camping in Chaam

Een verblijf op Camping Klein Paradijs kan op uw eigen manier ingericht worden. U heeft namelijk de keuze uit zowel kampeerplaatsen als huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en beschikken over elektriciteit. Daarnaast staan er mooie huuraccommodaties op het park. Begin dus meteen met genieten en reserveer uw vakantie.