Zoek & Boek

Boeken

Camping in Breda

Ontdek onze camping in Breda

Bent u op zoek naar een gezellige, mooie camping in de omgeving van Breda? Dan is Camping Klein Paradijs iets voor u. De camping is namelijk vlakbij Breda gelegen en beschikt over verschillende leuke faciliteiten en voorzieningen om uw vakantie extra aangenaam te maken. U kunt er daardoor voor kiezen om de omgeving in te trekken, maar ook om lekker op de camping te blijven. De keuze is aan u.

Veel activiteiten voor kinderen op onze camping in Breda

Er is veel te doen op onze camping in het mooie Breda en wij verwelkomen het hele gezin met onze Brabantse gastvrijheid! Welke activiteiten kunnen jullie ondernemen op onze camping? 

Natuurlijk hebben wij een buitenzwembad waar in de zomer iedereen zich heerlijk af kan koelen door middel van een verfrissende duik in het water. Ook is er aan de allerjongsten gedacht want er is ook een kinderbad. Sport en spel is ook aanwezig dus vergeet niet een bal mee te nemen, een badmintonset of een jeu-des-boules setje. Op onze sportvelden kan er namelijk gevoetbald worden of een potje tafeltennis gespeeld worden. Ook de speeltuinen zijn voorzien van vele speeltoestellen. De kinderen hoeven zich dus niet te vervelen.

Daarnaast hebben wij een enthousiast animatieteam. De Brabantse gezelligheid straalt er vanaf en de kinderen worden verwend met diverse en hele leuke activiteiten. Denk aan knutselen, tekenen, maar ook spannende tochten, veel sportcompetities en avonden waar de tieners hun zangkunsten kunnen vertonen. Misschien zien wij wel een nieuwe deelnemer voor de Voice Of Holland? 

Alle energie kwijt? Dan kan het hele gezin lekker uitrusten in de kantine en genieten van een hapje en drankje. Er is genoeg te doen en te beleven op onze camping. 

Camping Breda

Leuke activiteiten in Breda

Breda is een gezellige stad waar u allerlei leuke dingen kunt doen. De stad is niet voor niets uitgeroepen tot 'Beste Binnenstad van Nederland'. De stad beschikt voer heel veel leuke winkeltjes, veel terrassen en heel veel uitgaansgelegenheden. Maar ook op cultureel gebied kunt u heel veel mooie dingen ontdekken. We zetten de leukste uitstapjes even op een rij.

1. Het Stedelijk Museum van Breda

De eerste tip die we met uw willen delen is het Stedelijk Museum van Breda. Dit museum heeft op dit moment verschillende tentoonstellingen met uiteenlopende thema's. Zo is er een tentoonstelling over Verborgen Boodschappen, zijn er verschillende tentoonstellingen van kunstenaars en kunt u natuurlijk ook gewoon de vaste collectie bekijken.

2. Grote kerk van Breda

U kunt er haast niet omheen als u Breda bezoekt: De Grote Kerk. Misschien wel de mooiste kerk van Nederland. De kerk staat al sinds 1410 in de stad, en de voorganger van deze kerk zelfs was zelfs al in 1269 aanwezig. De eerst Nassau is ook in deze kerk begraven, niet in Delft. Dit en nog veel meer andere feitjes kunt u ontdekken tijdens uw bezoek aan deze kerk.

3. Winkelgebied 't Sas

Wilt u even lekker shoppen? Dan is winkelgebied 't Sas waar u wilt zijn. Vlak naast de Grote Kerk gelegen kunt u hier genieten van leuke winkeltjes, de mooie ligging en de prachtige architectuur. U kunt hier leuke stijlvolle winkeltjes bezoeken, maar ook uw haar laten knippen of uw nagels laten doen.

4. Een rondvaart door de grachten

Misschien wel dé manier om Breda te ontdekken is door een rondvaart door de grachten te doen. U wordt langs de mooiste plekjes van de stad geleid, waar u uiteraard ook een mooie uitleg bij krijgt.

Boek uw camping in Breda

Wilt u dus niets missen van de camping bij Breda? Reserveer dan nu uw plek op onze camping. Wij bieden verschillende huuraccommodaties aan, maar ook kamperen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk daarom nu welke plek bij u past en reserveer.

Boek hier uw kampeerplaats of accommodatie