Zoek & Boek

Boeken

Camping in Breda

Ontdek onze camping  bij Breda

Bent u op zoek naar een gezellige, mooie camping in de omgeving van Breda? Dan is Camping Klein Paradijs iets voor u. De camping is namelijk vlakbij Breda gelegen en beschikt over verschillende leuke faciliteiten en voorzieningen om uw vakantie extra aangenaam te maken. U kunt er daardoor voor kiezen om de omgeving in te trekken, maar ook om lekker op de camping te blijven. De keuze is aan u.

Camping Breda

Leuke activiteiten in Breda

Breda is een gezellige stad waar u allerlei leuke dingen kunt doen. De stad is niet voor niets uitgeroepen tot 'Beste Binnenstad van Nederland'. De stad beschikt voer heel veel leuke winkeltjes, veel terrassen en heel veel uitgaansgelegenheden. Maar ook op cultureel gebied kunt u heel veel mooie dingen ontdekken. We zetten de leukste uitstapjes even op een rij.

1. Het Stedelijk Museum van Breda

De eerste tip die we met uw willen delen is het Stedelijk Museum van Breda. Dit museum heeft op dit moment verschillende tentoonstellingen met uiteenlopende thema's. Zo is er een tentoonstelling over Verborgen Boodschappen, zijn er verschillende tentoonstellingen van kunstenaars en kunt u natuurlijk ook gewoon de vaste collectie bekijken.

2. Grote kerk van Breda

U kunt er haast niet omheen als u Breda bezoekt: De Grote Kerk. Misschien wel de mooiste kerk van Nederland. De kerk staat al sinds 1410 in de stad, en de voorganger van deze kerk zelfs was zelfs al in 1269 aanwezig. De eerst Nassau is ook in deze kerk begraven, niet in Delft. Dit en nog veel meer andere feitjes kunt u ontdekken tijdens uw bezoek aan deze kerk.

3. Winkelgebied 't Sas

Wilt u even lekker shoppen? Dan is winkelgebied 't Sas waar u wilt zijn. Vlak naast de Grote Kerk gelegen kunt u hier genieten van leuke winkeltjes, de mooie ligging en de prachtige architectuur. U kunt hier leuke stijlvolle winkeltjes bezoeken, maar ook uw haar laten knippen of uw nagels laten doen.

4. Een rondvaart door de grachten

Misschien wel dé manier om Breda te ontdekken is door een rondvaart door de grachten te doen. U wordt langs de mooiste plekjes van de stad geleid, waar u uiteraard ook een mooie uitleg bij krijgt.

Boek uw camping bij Breda

Wilt u dus niets missen van de camping bij Breda? Reserveer dan nu uw plek op onze camping. Wij bieden verschillende huuraccommodaties aan, maar ook kamperen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk daarom nu welke plek bij u past en reserveer.

Boek hier uw kampeerplaats of accommodatie