Zoek & Boek

Boeken

Camping in Brabant

Geniet op onze camping in Brabant

Bent u op zoek naar een gezellige, kindvriendelijke camping in Brabant? Een plek waar u met het hele gezin kan genieten en plezier kunt hebben? Dan is Camping Klein Paradijs in Chaam de plek waar u naar op zoek bent!

Ontdek Brabant vanaf onze camping

Onze camping ligt in een prachtige omgeving. Gelegen in het kleine dorpje Chaam, dat onderdeel is van de gemeente Alphen-Chaam, kunt u verschillende kanten op voor vermaak. Zo kunt u in de omgeving van Chaam heerlijk wandelen en fietsen. Rondom de camping vindt u bossen, prachtige weiden, beekjes en de mooiste landerijen. Hier kunt u heerlijk rondstruinen, fietsen en genieten van de natuur. Maar er zijn ook verschillende leuke steden in de omgeving te vinden.

Steden rondom de camping

Vanaf de camping kunt u een aantal mooie steden bezoeken. Wat dacht u van een bezoek aan een van de meest gastvrije steden van Nederland: Breda. Deze gastvrije stad, die tevens nummer 1 is geworden als beste uitgaansstad van Nederland, herbergt ontzettend veel leuke plekken en bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de voormalige Koepelgevangenis. Of bezoek de prachtige Grote Kerk van Breda.

Ook een stad als Tilburg ligt in de buurt van de camping. Hier kunt u ideaal shoppen, maar ook genieten van een hapje of een drankje in een van de vele restaurants of barretjes.

De meest kindervriendelijke camping in Brabant

Natuurlijk hoeft u het plezier niet buiten de camping te zoeken, maar dat vindt u al op onze kindervriendelijke camping. Onze camping in het mooie Brabant biedt namelijk verschillende leuke voorzieningen en activiteiten om uw vakantie extra leuk te maken! Bijvoorbeeld een mooi zwembad.

Het zwembad is goed onderhouden en ideaal als u een lekkere duik wilt nemen op warme zomerdagen. Ook is er een kinderbad aanwezig, zodat ook de allerkleinsten lekker kunnen genieten van een beetje verfrissing.

Camping Brabant

Brabantse gezelligheid op onze camping voor jong en oud

Ook is er in de zomermaanden een kindervriendelijk animatieprogramma voor jong, maar ook voor oud. Hier worden de leukste activiteiten georganiseerd. Zo zijn er bingoavonden, maar ook feestavonden en dart- en biljarttoernooien, maar dat is nog niet alles.

Er wordt iedere dag iets georganiseerd voor zowel de jongsten als tieners. Wat dacht je van diverse competities, tochten door het bos, knutselen en karaokeavonden. Wie durft?

Daarnaast zijn er twee hele leuke speeltuinen op de camping te vinden. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. En willen ze even wat meer energie kwijt? Dan kunnen ze heerlijk rennen en spelen op de verschillende sportvelden. Er zijn meer dan genoeg speeltoestellen waarop geklommen, geklauterd en vanaf gegleden kan worden!

Aan het einde van de dag kan er een lekkere snack gehaald worden bij onze snackbar en kan het gezin even uitrusten in onze kantine onder het genot van een koud drankje. Even met het gezin de dag doornemen en weer wat energie opdoen. Morgen is er weer een nieuwe dag!

Reserveer een kampeerplaats of huuraccommodatie

Wilt u niets missen van alle vakantiepret op onze camping in Brabant? Reserveer dan nu een kampeerplaats of huuraccommodatie op onze camping  en kom ontdekken waarom onze camping Klein Paradijs heet!